• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

Ontdek tal van digitale diensten voor uw Mercedes-Benz

 Wist u dat er veel digitale diensten bestaan voor uw Mercedes-Benz? Ze analyseren de staat van uw wagen, zorgen voor de veiligheid ervan, vergemakkelijken het rijden en staan bediening op afstand toe. Ontdek onze thematische pakketten en controleer hun beschikbaarheid voor uw wagen. Aarzel niet om onze product experts te contacteren voor meer info over de digitale pakketten en mogelijkheden.

Uw Mercedes-Benz altijd binnen handbereik

Met het Remote pakket kan u uw Mercedes-Benz op afstand beheren. Deuren (ont)vergrendelen, het brandstofniveau controleren, uw voertuig lokaliseren en meer. Vanaf € 89 incl. BTW.

Altijd de beste route met het navigatiepakket

Neem altijd de beste route, kom sneller en veiliger op uw bestemming aan dankzij de Live Traffic Information van het Navigatiepakket. En geniet eveneens van andere functies, waaronder online weer- en kaartupdates. Vanaf € 139 incl. BTW.

De bodyguard van uw Mercedes-Benz

Bied een bodyguard aan uw Mercedes. Met het Urban Guard-pakket wordt in geval van diefstal uw wagen gespot, de positionering geïdentificeerd, de informatie doorgegeven aan de politie en worden uw sleutels op afstand geblokkeerd. Vanaf € 159 incl. BTW.

Uw digital services abonnement verlengen

Profiteert u momenteel al van de digitale diensten zoals Live Traffic Information, hulp bij diefstal, (on)vergrendeling van deuren, etc.? Weet dat u deze diensten kunt verlengen of uitbreiden om van alle comfort te blijven genieten.


Groep Jam Hasselt

Yasmine Bouchqra
Product expert

011 27 90 00


Groep Jam Dilsen-Stokkem

Antonia Lino
Delivery expert

089 51 84 30


Groep Jam Bree

Charlotte Sente
Sales advisor
 
089 46 01 40


Groep Jam Lommel

Luca Weckx
Sales advisor
 
011 80 58 00

 

Waar bent u naar op zoek?