• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks
  •  

Groep Jam: sterke speler in Limburg

Wie zijn we?

Groep Jam is erkend concessiehouder Mercedes-Benz en smart en telt 4 vestigingen in Hasselt, Bree, Dilsen-Stokkem en Lommel. Troeven zijn het officieel Mercedes-AMG Performance Center in Hasselt en de gloednieuwe carrosserie-afdeling in Bree. Die beschikt over de modernste technieken en installaties en wordt ook vergezeld door een Certified used cars showroom.

Groep Jam is, samen met concessiehouders GMS Leuven-Tienen, Claes & Zonen en SMC Mechelen-Wemmel, onderdeel van de Maurin Belgium. Maurin Belgium is onderdeel van de Franse Groupe Maurin en telt in ons land een 30 tal vestigingen waaronder de merken Mercedes-Benz, smart, Ford, Nissan en sinds kort ook Kia en Maxus.

Wat betekenen we voor u?

U kan bij Groep Jam terecht voor verkoop, onderhoud, herstellingen, carrosserie, banden, verzekeringen, financiële producten, PartsPro onderdelen, connectiviteitsoplossingen en meer. En dit voor personenwagens, bestelwagens en trucks. Kortom: wij zijn uw one-stop Mercedes-Benz mobiliteitspartner.
Bij Groep Jam staat de klant altijd centraal: van advies op maat tot service na verkoop. Wij denken met u mee. En dat in de vier vestigingen te Hasselt, Bree, Dilsen-Stokkem en Lommel.

De geschiedenis van Groep JAM

Wat begon als twee herstelplaatsen van motoren en auto’s, groeide uit tot een begrip in Limburg. Ontdek hoe Groep JAM een ‘centre of excellence’ werd voor particuliere en professionele klanten. 

Het succesverhaal van Groep JAM begint bij de families Hermans en Raedschelders. Louis Raedschelders bouwde in 1934 zijn eerste garage en tankstation voor wagens en motorfietsen in Maaseik. In 1944 startte Vital Hermans als hersteller van auto’s en motoren in Hasselt. Stilstaan was voor beide ondernemers geen optie. Hun kleinschalige ateliers werden indrukwekkende werkplaatsen mét toonzalen voor Mercedes-Benz. 

In 2000 besloten de families Hermans en Raedschelders om hun passie te delen en hun kennis en ervaring te bundelen. De jarenlange goede en collegiale verstandhouding tussen Vital Hermans en Louis Raedschelders vormde de basis voor hun opvolgers Jan Broos, André Hermans en Marc Raedschelders om Groep JAM op te richten. 

In 2014 investeerde Groep JAM in een nagelnieuwe vestiging in Dilsen-Stokkem. Het filiaal in Bree kreeg in het voorjaar van 2019 een gloednieuwe carrosserie-afdeling met de modernste technieken en installaties. Bree en Hasselt bouwden bovendien een ruim aanbod uit aan Mercedes-Benz Certified Used personenwagens en vans. De sterke groei was ook de internationaal toonaangevende Groupe Maurin niet ontgaan. 

Begin 2020 namen zij Groep Jam over. Meer dan ooit profileren de vestigingen van Groep JAM te Hasselt, Bree, Dilsen-Stokkem en te Lommel zich als professioneel uitgebouwde verkoop- en servicecentra voor de prestigieuze merken Mercedes-Benz en smart. Kortom: we zijn helemaal klaar voor de toekomst. Wat begon als twee herstelplaatsen van motoren en auto’s, groeide uit tot een begrip in Limburg. Ontdek hoe Groep JAM een ‘centre of excellence’ werd voor particuliere en professionele klanten. Het succesverhaal van Groep JAM begint bij de families Hermans en Raedschelders. 

 

Waar bent u naar op zoek?