• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks
  •  

Voorstellingsvideo Groep Jam


De geschiedenis van Groep JAM

Wat begon als twee herstelplaatsen van motoren en auto’s, groeide uit tot een begrip in Limburg. Ontdek hoe Groep JAM een ‘centre of excellence’ werd voor particuliere en professionele klanten. 

Het succesverhaal van Groep JAM begint bij de families Hermans en Raedschelders. Louis Raedschelders bouwde in 1934 zijn eerste garage en tankstation voor wagens en motorfietsen in Maaseik. In 1944 startte Vital Hermans als hersteller van auto’s en motoren in Hasselt. Stilstaan was voor beide ondernemers geen optie. Hun kleinschalige ateliers werden indrukwekkende werkplaatsen mťt toonzalen voor Mercedes-Benz. 

In 2000 besloten de families Hermans en Raedschelders om hun passie te delen en hun kennis en ervaring te bundelen. De jarenlange goede en collegiale verstandhouding tussen Vital Hermans en Louis Raedschelders vormde de basis voor hun opvolgers Jan Broos, Andrť Hermans en Marc Raedschelders om Groep JAM op te richten. 

In 2014 investeerde Groep JAM in een nagelnieuwe vestiging in Dilsen-Stokkem. Het filiaal in Bree kreeg in het voorjaar van 2019 een gloednieuwe carrosserie-afdeling met de modernste technieken en installaties. Bree en Hasselt bouwden bovendien een ruim aanbod uit aan Mercedes-Benz Certified Used personenwagens en vans. De sterke groei was ook de internationaal toonaangevende Groupe Maurin niet ontgaan. 

Begin 2020 namen zij Groep Jam over. Meer dan ooit profileren de vestigingen van Groep JAM te Hasselt, Bree, Dilsen-Stokkem en te Lommel zich als professioneel uitgebouwde verkoop- en servicecentra voor de prestigieuze merken Mercedes-Benz en smart. Kortom: we zijn helemaal klaar voor de toekomst. Wat begon als twee herstelplaatsen van motoren en auto’s, groeide uit tot een begrip in Limburg. Ontdek hoe Groep JAM een ‘centre of excellence’ werd voor particuliere en professionele klanten. Het succesverhaal van Groep JAM begint bij de families Hermans en Raedschelders. 

Over Groep JAM

Groep Jam Blog

Wat onze klanten denken.

Hiermee stellen we onze klanten en prospects in de gelegenheid om ons te ..

 

Waar bent u naar op zoek?