• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks
  •  

Wim Claes Transport & Logistiek kiest voor de Mercedes-Benz Actros en Groep JAM.

Bij Wim Claes Transport & Logistiek zet men zich in voor een persoonlijke en betrouwbare klantenservice met een oplossingsgerichte mindset.

Bij Groep JAM kunnen wij ons volledig terugvinden in de waarden die het DNA van onze klant vormen, nl. passie, klant-engagement, voldoening, resultaat en efficiŽntie.

We leverden deze nieuwe Mercedes-Benz Actros 2545 L ENA 6x2 met Wecon-middenas aanhanger met schuifzeil.

De beste trucks hebben we bij Mercedes-Benz Trucks al jaren. En onze service passen we daar steeds opnieuw weer op aan; onze door Mercedes-Benz gecertificeerde monteurs houden deskundig en met passie de vrachtwagens van onze klanten in optimale conditie. En door de elektronica van de truck optimaal te benutten zoals met Fleetboard waardoor u het beheer van uw wagenpark vereenvoudigt en heel wat kosten bespaart en zoals met Mercedes-Benz Uptime waardoor u de beschikbaarheid en efficiŽntie van uw wagenpark verhoogt, zoeken onze truckspecialisten bij Groep JAM steeds naar gerichte oplossingen en anticiperen zij op de behoeften van onze klanten.

We bedanken dhr. Wim Claes en zijn team voor het blijvend vertrouwen en wensen hun veel aangename en veilige kilometers toe met deze nieuwe vrachtwagen.

 

Waar bent u naar op zoek?