• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks
  •  

Groep Jam pakt voortaan uit met een She’s Mercedes-club. Ladies Only. En neen, je hoeft niet per se met een Mercedes te rijden. Wie dat wl doet is Cynthia Reekmans, presentatrice, mediafiguur en sinds 2018 ambassadrice van Groep Jam. Zij wordt ht gezicht van de She’s Mercedes-club. Hoewel zij dat nuanceert.

Inspirerende vrouwen

Cynthia: "Hét gezicht van She's Mercedes? Dat bestaat niet. Het is de bedoeling dat Groep Jam telkens weer een andere sterke vrouw in the picture plaatst. Een vrouw die iets sterks heeft neergezet. Die visionair is op haar vakterrein. Maar vooral: die in staat is om andere vrouwen te bezielen en inspireren."

Gebald. Tot the point.

Dat gebeurt tijdens inspiratiesessies die verschillende keren per jaar plaatsvinden. Cynthia: "De gast-She reikt clubleden nieuwe ideeën aan om uitdagingen in hun sector net dat tikkeltje anders aan te pakken. In functie van de 'She' van het moment varieert de formule: van themagesprek over debat tot Q&A. She's Mercedes-leden zijn zelf ook actieve vrouwen met een drukke agenda. Daar houden we rekening mee. We combineren de events met een ontbijtsessie of vooravondlijk netwerkmoment. Gebald, to the point maar altijd gezellig."

Persoonlijke ontmoetingen

Cynthia fungeert hierbij als gastvrouw. "Ja, ik leid de sessies in goede banen, zorg voor interactie tussen publiek en spreker, hou de debatten gaande. Ik organiseer eventueel ook persoonlijke ontmoetingen tussen onze leden en de spreker. Beschouw me gerust als de carburator van het geheel. Als alles zo soepel draait als een Mercedes-motor, kan She's Mercedes alleen maar een succes worden," lacht Cynthia.

 

Waar bent u naar op zoek?